تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

واکنش روسیه به تعلیق عضویت در شورای حقوق بشر سازمان ملل

واکنش روسیه به تعلیق عضویت در شورای حقوق بشر سازمان ملل کاخ کرملین و وزارت امور خارجه روسیه به تعلیق عضویت این کشور در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد واکنش نشان دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۲ - ۱۸ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 07
کد خبر: ۱۲۸۵۳۶

به گزارش راهبرد معاصر،  «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه پنجشنبه شب به تعلیق کشورش در شورای حقوق بشر سازمان ملل به بهانه وقایع شهر بوچا در اوکراین واکنش نشان داد.

 

پسکوف در مصاحبه با شبکه «اسکای نیوز» گفت، تصاویر منتشر شده از اجساد غیرنظامیان در شهر بوچا و ادعای کشته شدن آن‌ها توسط نیروهای روس «به‌شکل وقیحانه‌ای جعلی» بوده که یک «تلقین صحنه‌سازی شده است نه چیز دیگر».

 

این مقام روس افزود: «ما این را تکذیب می‌کنیم که ارتش روسیه با این جنایات و اجساد نشان داده شده در خیابان‌های بوچا ارتباطی دارد».

 

او خاطرنشان کرد به طور کلی با توجه به اینکه «در روزهایی زندگی می‌کنیم که جعلیات و دروغ غالب هستند» نمی‌توان درباره شمار غیرنظامیان کشته شده در درگیری‌های اوکراین اظهار نظر دقیقی داشت.

 

پسکوف با اشاره به اینکه درگیری‌های اوکراین جنگ نبوده و یک «عملیات نظامی ویژه» ضروری است گفت: «ما تلفات نظامی چشمگیری را متحمل شده‌ایم که مایه تأثر بسیار بزرگی برای ما محسوب می‌شود».

 

سخنگوی کاخ کرملین درباره خروج نیروهای روس از حومه کی‌یف گفت: «این اقدامی از روی حسن نیت بود تا تنش از روی این منطقه برداشته شود و نشان داده شود که روسیه واقعاً آماده است تا شرایط مساعدی را برای تداوم مذاکرات ایجاد کند».

 

وی تأکید کرد استفاده رسانه‌ها و مقامات غربی از واژه «تحقیر» روسیه در این زمینه نشانه «درکی غلط از وضعیت میدانی» در اوکراین است.

 

پسکوف گفت، تعلیق روسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل مایه تأسف بوده و «ما به دفاع از منافع خود با استفاده از هر روش قانونی ممکن ادامه خواهی داد».

 

علاوه بر سخنگوی ریاست جمهوری روسیه، وزارت امور خارجه این کشور نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد تعلیق عضویت مسکو در شورای حقوق بشر سازمان ملل «اقدامی غیرقانونی و قدمی دارای انگیزه‌های سیاسی به منظور تنبیه یک عضو مستقل سازمان ملل است که سیاست خارجی و داخلی مستقلی را دنبال می‌کند».

 

مجمع عمومی سازمان ملل امروز پنجشنبه (۱۸ فروردین/۷ آوریل) قطعنامه‌ای را که خواستار معلق شدن عضویت روسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل است به تصویب رساند.

 

۹۳ کشور با این قطعنامه موافقت کردند، ۲۴ کشور به آن رأی منفی و ۵۴ کشور به آن رأی ممتنع دادند. ایران جزو کشورهایی بود که با قطعنامه مخالفت کرد. «مجید تخت روانچی»، نماینده ایران در سازمان ملل در جلسه سازمان ملل طرح این قطعنامه را «سیاسی» خوانده و گفته بود ایران به آن رأی مخالف خواهد داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار